Unul dintre marile avantaje ale platformei WordPress este vastul ecosistem de plugin-uri. Exista literalmente mii de plugin-uri oferind caracteristici de care nici nu stiam ca exista. Mai jos este o adunare rapida de zece plugin-uri WordPress care ar putea adauga unele utilitati sau doar un pic de animatie pe site-ul dumneavoastra.

Visual Composer – Proiectarea unui site frumos fara a atinge orice cod este acum o realitate.
Visual Composer este un site editor de tragere şi plasare care usureaza construirea unui site bzat pe platforma WordPress, nefiind necesare cunostinte de programare.

FlipBook 3D Real – Creati un frumos Flipbook 3D de la o imagine sau un pdf rapid şi usor. Aceasta este o modalitate usoara de a aduce la viata fisiere PDF statice sau de a prezenta imaginile intr-un stil mai interesant si aranjat.

Monarch Social sharing – este esential ca tot continutul dumneavoastra sa fie activat pentru usurarea partajarii sociale. Monarch Social sharing nu numai faciliteaza adaugarea de aceste caracteristici de partajare, oferă una dintre cele mai curate solutii de partajare sociale. De la optiunile de pe bara laterala pana la pop-up sau optiunile de pe imagine, Monarch face usoara partajarea continutului dumneavoastra fantastic.

Gravity Forms – Poate formele nu vor fi elementul cel mai atragator de pe site-ul dvs, dar este important sa arate bine, sa functioneaze bine si nu reprezinta o mare durere de cap de a-l crea. Gravity Forms creeaza forme frumoase pentru site-ul dumneavoastra rapid si usor.

Adsanity – La un moment dat puteti lua in considerare valorificarea site-ului dvs. prin publicitate. Adsanity va poate ajuta in implementarea publicitatii pe site-ul dumneavoastra fara o complexitate sau cheltuiala mare. Solutia lor este de nivel incepator dar poate evolua pe masura ce afacerile dvs avanseaza. O solutie excelenta pentru a beneficia de un mic profit din banii greu castigati.

WPtouch – Chiar si o tema WordPress receptiva nu oferă intotdeauna destula de experienta mobila. WPtouch va permite sa personalizati experienta mobila astfel incat sa puteti fi sigur ca utilizatorii au experienta optima pentru site-ul dvs., indiferent de dispozitivul pe care il utilizează.

Webba Booking – Permite utilizatorilor sa rezerve intalniri online cu dumneavoastra prin acest inteligent plugin.Clientii vor iubii avantajul iar dumneavoastra puteti profita de aceasta calitate imediat.
Inbound Brew – Transferurile de marketing sunt la moda dar multe dintre platformele de marketing sunt scumpe pentru multe intreprinderi mici.Inbound Brew ofera o solutie simpla bazata pe WordPress ce va poate transforma site-ul intr-o masina de marketing.

Polylang – Sansele sunt mari,chiar si pentru o afacere mica, unde clientii vin din toate colturile lumii. La un moment dat posibilitatea de a oferi coninutul site-ului in mai multe limbi ar putea fi utila sau chiar esentiala. Polylang ofera o multitudine de optiuni pentru adaugarea mai multor limbi in site-ul dumneavoastra pentru a sustine un public global.

The force – Acesta este doar pentru amuzament. Instalati acest plug-in si veti vedea citate aleatorii din Star Wars in partea din dreapta sus a fiecarei pagini de admin.
Plugin-urile menționate aici nici macar nu ating suprafata plug-ului univers WordPress. Daca aveti ceva in minte sanse sunt mari ca cineva sa va construiasca ce aveti nevoie.