A avea prezenta in mediul online, pentru afacerile mici sau la inceput de drum nu este o optiune ci o necesitate. Peisajul competitiv este mai larg si mai provocator in aproape orice domeniu. O prezenta online solida este fundamentala pentru afacerea ta.

Sa discutam despre elementele de baza ale prezentei online:

Zguduie-ti website-ul
Probabil cea mai importanta piesa din puzzle este hub-ul online. Este locul unde oamenii vor intra cand cauta informatii despre tine, este cea mai buna oportunitate de a distribui cele mai importante mesaje si locul unde poti transforma clientii pasivi in cumparatori activi. Site-ul tau trebuie sa fie efectiv fundatia ta in mediul online.

Design. Simplu, site-ul tau arata bine? Arata profesional, arata legitim, bine conturat sau arata ca efortul unui amator peste weekend? Asteptarile cosumatorului sunt mari, chiar si pentru afacerile mici.

Mobile-friendly. Un volum semnificativ de cautari si trafic este intiat de pe dispozitivele mobile. Website-ul tau trebuie sa functioneze perfect pentur cei ce vo folosi un smartphone sau tableta.

Calitatea imaginilor. Design-ul general al website-ului tine de dimensiunea corecta a imaginilor, rezolutia inalta este ideala in personalizarea afacerii. Exista mule, multe surse si hiar poze poze facute cu telefonul pot arata foarte bine.

Text. Cuvintele de pe website-ul dvs. sunt vocea brand-ului. Alegeti cu grija cuvintele ce alcatuiesc mesajele de pe website acestea spunand multe despre compania dvs. Asigurat-va ca si continutul text este la fel de puternic precum este si design-ul.