web deisgn, spot video, grafica dtp

Diferenta dintre serviciile noastre si restul este facuta de alegerea corecta a solutiilor care vor sta la baza site-ului. Mai jos veti gasi cateva dintre cele oferite de noi.

Servicii Grafica

Servicii Grafica – Plecand de la o idee si utilizand programe avansate de creatie digitala ( Illustrator, Photoshop ) putem dezvolta imaginea unica de care aveti nevoie indiferent de complexitatea acesteia.

Cel mai important intr-o campanie de promovare a unui produs, serviciu sau a unei companii este imaginea care trebuie sa transmita mesajul potrivit indiferent ca este vorba de un logo, eticheta de produs, catalog etc.

De ce suntem cei mai buni?

Orice afacere, fie ea offline, are nevoie de un website de prezentare. Suntem cei mai buni in dezvoltarea website-urilor de prezentare.
Magazinul online reprezinta platforma digitala unde iti poti promova si vinde produsele. Niste avantaje ale magazinului online: lipsa unui spatiu comercial stradal,expunere internationala – cumparatori din toate colturile lumii, fidelizarea clientilor (newsletter),stocuri minime, disponibilitatea 24/7 .
Putem spune ca promovarea online incepe inca de dinainte de a detine numele domeniului . In functie de specificul afacerii se face un audit pentru alegerea unui domeniu pentru stabilirea cuvintelor cheie care vor sta la baza unei promovorari optime. Promovarea poate continua cu realizarea unei pagini dedicate pe retelele de socializare – Facebook, Google Plus, Pinterest, Youtube etc. si terminand cu promovarea prin intermediul serviciului Google Adwords.
Nu exista limite in ceea ce se poate realiza cand vorbim despre grafica respectand in acelasi timp principiile de creatie. Fie ca aveti nevoie de un catalog pentru produsele dumneavoastra sau un logo, va oferim cele mai bune solutii.
O noua tendinta in promovarea unei imaginii de calitate in mediul online este promovarea prin intermediul unui spot video publicitar. Pe langa transmiterea unui mesaj comercial catre clienti, puteti sa ma va promovati printre partenerii existenti ( ex. : inlocuirea clasicei felicitari transmisa de sarbatori cu un spot video dedicat ocaziei).
36% din totalul romanilor abonati la internet folosesc smartphone-ul pentru a naviga pe multitudinea de site-uri care au aplicatie special creata pentru Andoid, Windows Phone sau IOS.

Servicii Video

Clipul publicitar poate transmite mesajul ideal pentru ca pe langa succesiunea de imagini, sunetul ce acompaniaza imaginea creeaza experienta completa publicului. Clipul video poate transmite emotie, simpatie, amuzament.

Indiferent de profilul afacerii dumneavoastra putem transmite mesajul dorit prin intermediul serviciilor video.

Contacteaza-ne

LOKA este un serviciu incredibil

Ne place sa lucram in stransa colaborare cu clientii nostri, sa-i ascultam, sa venim cu propuneri astfel incat sa respectam standardele si trendurile de creatie, imagine, marketing si comunicare.
Contacteaza-ne