In ziua de azi termeni precum „furt de identitate”, „hack” sau „spam” fac parte dintr-o conversatie de rutina cu privire la site-ul tau. Exista o dorinta crescanda sau o nevoie de o mai buna securitate si in ansablu , mai multa intimitate.
Ei bine, aici suntem de acord! Intimitatea este ceva ce noi luam in serios si in special domeniul de confidentialitate.

Ce este WHOIS?

WHOIS este un tool ce furnizeaza utilizatorului informatii specifice despre un domeniu. Cand inregistrati pe cont propriu un domeniu trebuie sa furnizati registrarilor date complete cu privire la identitatea dvs, aceste date fiind asociate domeniului. Astfel, prin aceasta asociere, o noua inregistrare WHOIS este creata. Oricine poate accesa mai apoi aceasta inregistrare.
Este suficient sa spunem ca daca ati achizitionat un nume de domeniu, informatiile dvs. de contact sunt, probabil, puse la dispozitia publicului. Rulati o cautare pe WHOIS pentru domeniul dvs. pentru a vedea ce informatii va da.

Care sunt alegerile mele?

Unii dintre dvs. doresc ca informatiile de contact sa fie afisate, acest lucru fiind benefic, De exemplu unele firme ar prefera ca informatiile lor sa fie disponibile pe WHOIS pentru oricine, deoarece ofera o metoda de contact clientilor lor.
Restul, insa, nu doreste ca sa se aiba acces la acest tip de informatii si prefera sa ramana private.

Ce este Domain Privacy?

Domain Privacy este un serviciu add-on pentru clientii nostri, acei clienti care decid ca nu doresc ca informatiile lor de contact sa fie disponibile oricui.
Cand alegeti „LOKA Domain Privacy Protection”, singura informatie care va fi disponibila va fi LOKA.ro. Veti fi in continuare proprietar asupra domeniului conform contractului.

Asigurati-va acum domeniul!