LOKA, promovare pe YouTube

Daca vrei sa te adresezi clientilor tai prin intermediul YouTube, LOKA te face auzit.

Video Marketing YouTube. Cum functioneaza?
Anunturile, promovarea, prin Youtube, vin in mai multe forme. Unul dintre cele mai populare este formatul de promovare pe YouTube TrueView.Acest tip de anunt apare timp de 5 secunde inainte ca privitorul sa opteze vizionarea in continuare. De asemenea, cunoscut si sub numele de anunt pre-roll, acest tip de promovare pe Youtube poate fi o componenta cheie in Video Marketing.

cu mai mult de 1 miliard de utilizatori in 70 de tari YouTube are un reach incredibil. Formatul TrueView permite ca mesajul tau sa ajunga exact la persoana potrivita, la momentul potrivit. Ca parte a Google Display Network, Youtube iti permite analiza clientilor tai.

Adultii cu varste cuprinse intre 18 si 44 de ani prefera sa vizioneze un video decat sa citeasca un articol. Acest lucru obliga orice strategie de marketing sa includa YouTube ca parte importanta a acesteia prin Video Marketing.

LOKA va ofera nu numai promovare pe YouTube ci si producerea unui video de prezentare produse sau servicii.

LOKA #friends este canalul Youtube al LOKA Agency. Scopul acestui canal este de a oferi locul unde mesajul tau video prinde viata si este transmis potentialilor tai clienti. Oferim servicii de: plasare produse, unboxing, review produse/servicii, spoturi publicitare, promovare spoturi in cadrul canalului etc.

Contacteaza-ne

LOKA este un serviciu incredibil

Ne place sa lucram in stransa colaborare cu clientii nostri, sa-i ascultam, sa venim cu propuneri astfel incat sa respectam standardele si trendurile de creatie, imagine, marketing si comunicare.
Contacteaza-ne