Diferenta dintre serviciile noastre si restul este facuta de alegerea corecta a solutiilor care vor sta la baza site-ului. Mai jos veti gasi cateva dintre cele oferite de noi.

Site de prezentare

Echipa LOKA are experiența și cunoștințele necesare pentru a maximiza potențialul afacerii dumneavoastra prin dezvoltarea unei imagini online de calitate si adaptata specificului domeniului in care activati.

Solutiile oferite pentru dezvoltarea unui site de prezentare respecta ultimele standarde in domeniul creatiei si securitatii pentru a asigura vizitatorilor dumneavoastra o experienta unica si user friendly.

De ce suntem cei mai buni?

Orice afacere, fie ea offline, are nevoie de un website de prezentare. Suntem cei mai buni in dezvoltarea website-urilor de prezentare.
Magazinul online reprezinta platforma digitala unde iti poti promova si vinde produsele. Niste avantaje ale magazinului online: lipsa unui spatiu comercial stradal,expunere internationala – cumparatori din toate colturile lumii, fidelizarea clientilor (newsletter),stocuri minime, disponibilitatea 24/7 .
Putem spune ca promovarea online incepe inca de dinainte de a detine numele domeniului . In functie de specificul afacerii se face un audit pentru alegerea unui domeniu pentru stabilirea cuvintelor cheie care vor sta la baza unei promovorari optime. Promovarea poate continua cu realizarea unei pagini dedicate pe retelele de socializare – Facebook, Google Plus, Pinterest, Youtube etc. si terminand cu promovarea prin intermediul serviciului Google Adwords.
Nu exista limite in ceea ce se poate realiza cand vorbim despre grafica respectand in acelasi timp principiile de creatie. Fie ca aveti nevoie de un catalog pentru produsele dumneavoastra sau un logo, va oferim cele mai bune solutii.
O noua tendinta in promovarea unei imaginii de calitate in mediul online este promovarea prin intermediul unui spot video publicitar. Pe langa transmiterea unui mesaj comercial catre clienti, puteti sa mai va promovati printre partenerii existenti ( ex. : inlocuirea clasicei felicitari transmisa de sarbatori cu un spot video dedicat ocaziei).
36% din totalul romanilor abonati la internet folosesc smartphone-ul pentru a naviga pe multitudinea de site-uri care au aplicatie special creata pentru Andoid, Windows Phone sau IOS.

Magazin online

Magazinul online reprezinta platforma digitala unde va puteti promova si vinde produsele specifice oricarui domeniu de activitate.

Cateva avantaje ale magazinului online sunt: lipsa unui spatiu comercial stradal,expunere internationala – cumparatori din toate colturile lumii, fidelizarea clientilor (newsletter), stocuri minime, disponibilitate 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana.

LOKA vine in intampinarea dumneavoastra cu platforme configurabile in asa fel incat si cu un minim de cunostinte in domeniu online sa puteti administra propriul magazin online.

Video tube

Cea mai mare platforma Video Tube este Youtube.com

In aceasta sectiune ne adresam celor care doresc sa-si dezvolte propria afacere online bazata pe sharing de continut video.

Fie ca doriti sa va adresati pasionatilor de gatit, microbistilor, amatorilor de senzatii tari etc. prin intermediul platformei si continutului video puteti oferi experienta cea mai solicitata de utilizatorii actuali din mediul virtual.

Retea de socializare

Site-urile de socializare aduc laolalta oameni care impartasesc aceleasi pasiuni si activitati.

Solutia oferita de noi, indiferent de nisa dorita, vine cu peste 1000 de optiuni configurabile incluse intr-un sistem avansat de administrare, o varietate de extensii ce pot fi activate (social groups, sharing photo/video/audio/files, chat etc.), o baza de date optimizata gata pentru o utilizare extrema.

Sunteti gata sa aveti propria retea de socializare?

Custom work

Categoria Custom Work vine in intampinarea ideilor si conceptelor care nu au fost cuprinse in categoriile anterioare.

Cateva proiecte pe care le-am dezvoltat si care sunt cuprinse in aceasta categorie: rent a car, proiecte imobiliare, anunturi vanzare-cumparare, forum, portal stiri, site-uri licitatii, site-uri de reduceri colective etc.

Contacteaza-ne

LOKA este un serviciu incredibil

Ne place sa lucram in stransa colaborare cu clientii nostri, sa-i ascultam, sa venim cu propuneri astfel incat sa respectam standardele si trendurile de creatie, imagine, marketing si comunicare.
Contacteaza-ne