Daca esti in cautarea unei agentii sau a unei firme pentru a-ti oferi servicii de realizare website de rpezentare sau magazin online, afla ca sunt destul de multe oferte care mai de care mai tentante. Fiecare agentie disperata dupa clienti si-a pornit deja campaniile de promovare Adwords si Facebook Ads pentru programul Start up Nation.
De ce trebuie sa ti cont atunci cand alegi o agentie?
1. Sa fie firma de incredere. Acest lucru il poti constata numai atncic and acestia nu alearga dupa tine sa te prinda de client. Nu au nevoie de cantitate pentru profit ci cauta sa ofere calitate.
2. Sa foere servicii complete. Pentru ca afacerea ta sa aiba succes are nevoie nu numai de realizarea unui site ci si de branding, promovare si administrare.
3. Sa ofere suport tehnic non-stop dupa realizarea celor cerute. Este bine ca atunci cand ai intrebari sa ai cui sa le trimiti si de la cine sa primesti si un raspuns.

Asadar, pentru a alege firma pentru programul Start up Nation gandeste-te ca wesbite-ul este imaginea ta principala si nu te arunca in orice colaborare pana nu faci un research. In general, in Romania, agentiile mari, nu ofera servicii bune ci doar la preturi mari. Din pacate nu va pot da un exemplu deoarece ar fi vorba de concurenta neloiala.
Noi, la loka.ro am invatat ca in realizarea unui website noi suntem profesionistii iar clientul este persoana care are nevoie de noi. Nu ne putem astepta ca impreuna sa dam viata unui website perfect pentru vizitatori. In cel ami rau caz, clientul obliga la crearea unui website perfect pentru el.
De aceea noi avem pregatite peste 1000 de modele de website, avem o baza de unde putem pleca, avem o cale simpla si foarte benefica.