Ai decis in cele din urma sa faci un pas decisiv si sa devi proprietarul unui site de prezentare.
Felicitari!
Acum ca ai ales pachetul de hosting si platforma pe care vei avea site-ul de prezentare, este timpul sa alegi o tema.
Alegerea unei teme poate parea coplesitoare la inceput pentru ca pe LOKA SHOP vei vedea ca exista atat de multe optiuni diferite.
Nu-ti faci griji.
Pentru a te ajuta am strans la un loc 4 cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi o tema.
Alegand tema conform cu cele 4 criterii de mai jos vei avea sanse mari ca site-ul tau de prezentare sa aiba un numar mare de admiratori.

Primul lucru pe care sa il iei in considerare atunci cand alegi o tema este acela de a te asigura ca permite lizibilitate ridicata. La urma urmei motivul pentru care oamenii vor intra pe website-ul tau este de a se informa, de a consuma informatie despre serviciile sau produsele tale.
Asta inseamna ca trebuie sa te asiguri de faptul ca website-ul de prezentare iti permite sa modifici fontul usor daca cel prezent in demo nu te multumeste.

Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi pentru a creste lizibilitatea website-ului tau de prezentare:
Fontul. Foloseste 1-2 fonturi care sunt usor de citit si nu folosi alte fonturi. Arial, Courier, Verdana si Times New roman sunt cele mai safe fonturi.
Spatiu gol.. Asigura-te ca tema pe care o alegi permite lasarea de spatii goale. Lasa vizitatorilor tai timp de pauza intre design si texte. Nu-i obosi!
Spatierea. Unul dintre cele mai simple moduri de a face website-ul tau usor de citit este de a utiliza distanta dintre randuri in avantajul tau.

Personalizare
Una dintre cele mai importante caracteristici la o tema este aceea de a nu trebui sa faci mare lucru pentru a o personaliza. Este placut sa stii ca ai pe cineva care iti poate personaliza tema dar cel mai sigur este sa o poti personaliza singur.
Gradul de personalizare a unei teme poate fi si de 100%. Pe LOKA SHOP vei descoperi o multime de astfel de teme. Daca nu esti sigur intreaba folosind suportul online.

Responsive
Sunt mai mult de 1,7 milioane de oameni care folosesc pentru navigarea pe internet dispozitivele mobile. Daca website-ul tau nu are o tema care se poate adapta la dimensiunea dispozitivului de pe care este vizitat atunci website-ul tau nu mai este o optiune.

Compatibila cu versiunea platformei
Inainte de a cumpara o tema trebuie sa verificati daca aceasta este compatibila cu versiunea platformei ce o utilizati. Totodata trebuie sa va asigurati ca tema ce doriti sa o cumparati va tine si update-urile ulterioare ale platformei.

Cam acestea sunt cele mai importante criterii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi o tema.
Iti spun un secret, dar nu mai spui la nimeni: cere la Suport online sa iti recomande cateva teme in conformitate cu cerintele tale. Vei scapa mai usor.