LOKA.ro respecta confidentialitatea fiecarui client, fiind constienti de importanta acestui lucru.
LOKA.ro este singurul detinator al oricarei informatii colectate pe siturile administrate de noi. Nu vindem, nu impartim si nu inchiriem aceasta informatie altora. Site-ul dumneavoastra gazduit de noi, server, forumuri, alte situri.
Informatia pe care o faceti cunoscuta public, incluzand orice forumuri de discutii, camere de chat sau site-uri este disponibila oricarei persoane care viziteaza acel spatiu public. LOKA.ro nu poate proteja informatia pe care o faci cunoscuta in aceste locatii. Aditional, situl LOKA.ro poate contine legaturi (links) catre alte situri ce nu au legatura cu LOKA.ro. LOKA.ro nu poate proteja informatia pe care o faci publica acestor site-uri si iti recomanda sa citesti Politicile de Confidentialitate ale respectivelor site-uri.

Exceptii si limitari
Cu toate ca exista aceasta declaratie de confidentialitate, LOKA.ro coopereaza in totalitate cu oficialitatile in orice investigatie ce are legatura cu orice continut (incluzand comunicatiile electronice private sau personale transmise catre LOKA.ro) sau activitate ilegala a oricarui utilizator al serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate.
In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, LOKA.ro poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor. Aditional, LOKA.ro poate decide sa monitorizeze comunicatiile de orice tip (I) pentru a se supune legilor, reglementarilor sau cererilor guvernamentale; (II) daca o astfel de dezvaluire este necesara sau adecvata pentru operarea LOKA.ro; (III) pentru a proteja drepturile de proprietate ale LOKA.ro sau a altora.

Diverse
LOKA.ro poate solicita Clientilor urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon, numar de fax, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal sau Codul Unic de Inregistrare.
In cazul in care un client al LOKA.ro comanda prin intermediul site-ului nostru inregistrarea, rezervarea sau prelungirea unui domeniu web, va fi necesara furnizarea datelor Clientului unor terte parti cum ar fi: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers – ICANN – pentru domenii internationale, Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) – pentru domenii avand extensia „.RO”. Aceste date nu se dezvaluie nici unei persoane fizice sau juridice in afara de SC Unic Biz Concept SRL si a tertilor mentionati mai sus sub nici o forma.
SC Unic Biz Concept SRL garanteaza confidentialitatea informatiilor. Informatiile Clientului pot fi accesate de Clientul respectiv si de catre SC Unic Biz Concept SRL pe baza unui username si a unei parole care difera de la client la client.

Site-ul loka.ro este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului.
Prezenta Politica de Confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Unic Biz Concept SRL. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Unic Biz Concept SRL.
LOKA.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere LOKA.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere LOKA.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere LOKA.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere LOKA.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

LOKA.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.