Foloseste functia de cautare pentru a descoperi modelele de design website/magazin online.

FAQ

Va aflati la:|FAQ

Ai nevoie de asistenta?

Diferenta dintre noi si restul este data de suportul uimitor pe care echipa noastra il ofera. Nu este de ajuns sa punem la dispozitie un numar de telefon sau o adresa de mail de aceea LOKA Agency va ofera 4 moduri de a va informa cu privire la serviciile noastre sau de a primi suportul tehnic: telefon, mail, sistem de tichete, si suport live.
Daca nu este de ajuns vom trimite pe cineva din echipa noastra penru a va oferi suportul meritat. Toate acestea pentru ca suntem cei mai buni!

Primim des aceasta intrebare si raspunsul este „Nu!”, urmata de intrebarea „Atunci inchiriati?” la care deasemenea raspunsul este tot „Nu!”.
Vanzarea sau inchirierea unei baze de date cu abonati inseamna vanzarea/inchirierea unor date cu caracter personal iar persoana, care savarseste o astfel de actiune, este pasibila de o amenda de la 1.000 la 25.000 lei, potrivit art. 32.
Prin serviciul oferit, de eMail marketing oferim clientilor nostri servicii de creare baze de date cu abonati la newsletter interesati in mod direct de produsele sau serviciile acestora.
Puteti alege metoda corecta, metoda ce va face ca orice campanie de eMail marketing realizata de catre noi sa va produca mai multi clienti.

Platforma oferita de LOKA SHOP ca solutie ecommerce ofera posibilitatea integrarii cu eMAG Marketplace API.
-trimitere automata a update-urilor de comanda catre platforma eMag Marketplace;
– primirea automata a comenzilor din platforma eMag Marketplace si integrarea lor in sistemul de analiza;
– trimiterea documentatiilor produselor cat si a preturilor si info stoc, catre platforma eMag Marketplace;
– verificarea automata a modificarilor produselor.
Integrarea este GRATUITA!

Pentru servicii de promovare va rugam sa vizitati paginile departamentului de custom: PROMOVARE, Facebook, eMail Marketing.
Pachetul de baza, cel mai ieftin si anume cel de 120 euro include optimizare structura SEO on-site. Website-ul d-voastra va fi gasit pe Google atunci cand il veti cauta.

Va asiguram ca nici unul din modelele expuse la vanzare nu este gratuit iar folosirea fara a detine un certificat de proprietate este ilegala.
Motivul pentru care prin rezilierea contractului se cere o taxa este cel de a va preda certificatul de proprietate a drepturilor de copyright.
Cat sunteti abonat LOKA SHOP societatea SC Unic BIZ Concept SRL detine certificatul de proprietate a drepturilor copyright. Nu exista termen de comparatie intre modelele expuse de noi si cele gratuite atunci cand vine vorba de calitate.
Va atentionam asupra faptului ca din pretul pachetului Basic si anume 120 euro/an fac parte: domeniu .ro(33 euro+ TVA), gazduire web(36 euro+ TVA), realizarea website-ului conform modelului ales, suport tehnic(1 luna).

Pentru o clipa sa uitam de LOKA SHOP si de abonament. Sa ne imaginam ca mergeti la o firma care se ocupa cu realizarea de magazine online sau site de prezentare. In mod evident o firma care trebuie sa isi plateasca angajatii va va cere cel putin 500 euro. Imediat ce v-au realizat website-ul, l-ati vazut online si ati fost multumit, nu mai auziti de ei. Practic ei nu sunt obligati sa va mai raspunda la telefon.
Acum, imaginati-va acelasi lucru doar ca pretul este de 120 euro/anual(pachetul de baza) si pe noi ne veti gasi mereu pe mail sau la telefon bucurosi sa va ajutam, d-voastra fiind abonatul nostru.
Diferenta este de pret si sustinerea oferita dupa realizarea website-ului. Peste toate acestea noi dorim sa va ajutam si mai mult asa ca va punem la pachet si gazduirea web doar pentru ca website-ul d-voastra sa fie in siguranta.
Nu va fi nevoie sa puneti pe baiatul de la IT care nu crede ca e o diferenta intre un server si un calculator de birou sau pe nepotul unui prieten care crede ca este dezvoltator web dupa ce a schimbat parola unui cont Facebook, sa va faca o adresa de mail sau sa va spuna cum sa schimbati prezentarea firmei de pe site.

Mai mult de atat, daca nu aveti un domeniu .ro pentru ca website-ul d-voastra sa fie unul cu rezonanta va oferim noi unul.

Daca doriti sa intrati in posesia licentelor precum si a dreptului de a va muta website-ul la o alta firma de gazduire sau de a avea acces la codul sursa al website-ului se solicita o taxa de reziliere in valoare de 200 euro.
Prin rezilierea contractului de abonament se intelege ca se suspenda serviciul de gazduire(la maxim 10 zile de la reziliere) doar in cazul in care nu ati optat pentru continuarea cu un abonament de hosting.

Prin plata abonamentului LOKA SHOP asigurati continuitatea serviciilor de gazduire website/magazin online, adrese de mail, fisiere si update-uri care au ca scop rezolvarea problemelor ce pot interveni. Asiguram confidentialitatea datelor si suntem atenti ca website-ul sau magazinul d-voastra sa functioneze perfect, raspundem cu drag intrebarilor si la nevoie va ajutam cu suport tehnic.
Prin neplata abonamentului aceste servicii sunt suspendate si riscati sa pierdeti website-ul (tinem back-up maxim 10 zile).

Renuntarea la abonamentul LOKA SHOP presupune plata unei taxe de 200€+TVA.
Odata ce ati renuntat la serviciile oferite de LOKA SHOP conform contractului intrati in posesia licentelor programelor folosite de website-ul d-voastra precum si a design-ului acestuia. Va oferim 10 zile pentru a va hotara daca renuntati la gazduirea oferita de LOKA si doriti sa va mutati la alt provider.

Alegand un abonament LOKA SHOP pentru website de prezentare sau magazin online va dati acordul de a achizitiona si serviciul de gazduire a website-ului creat de noi(achizitie impusa). In acest fel avem control total asupra fisierelor platformei, design-ului si modulelor ce le utilizati.
Astfel evitam modificari neautorizate de structura sau reutilizarea materialelor pentru care platiti abonament cu alte scopuri.
Altfel spus prin plata unui abonament LOKA SHOP se nitelege plata pentru dreptul de utilziare a serviciilor oferite.

Nu ne dorim sa facem public portofoliul nostru. Marea majoritate a clientilor nostri ne cer confidentialitate, lucru ce ne-a determinat sa stabilim o regula generala. Daca va intereseaza unul din serviciile LOKA SHOP aveti la dispozitie mii de modele. In cazul in care nu considerati indeajuns acest lucru si ati optat pentru LOKA Custom va stam la dispozitie pentru a va oferi cat mai multe informatii.

Pentru ca e vorba de LOKA SHOP pretul unui website este raportat la pachetul de hosting ales. Insa, putem lua spre exemplu pachetul basic al carui pret il si promovam, acesta fiind de 10 euro + TVA.
Suma de 10 euro este pretul, din cadrul abonamentului, pe o luna, pretul final fiind de 120€+TVA/an. In majoritatea cazurilor oferim domeniu .ro, gratuit!

In cazul in care ati optat pentru unul dintre pachetele noastre puse la dispozitie si ati achizitionat abonamentul, echipa de marketing ce a fost delegata sa se ocupe de afacerea dvs. va stabili daca este sau nu cazul sa realizeze un website ce nu se afla in oferta noastra de la LOKA SHOP.
Suntem deschisi propunerilor venite din partea dvs. in ceea ce priveste planul de marketing si punerea lui in aplicare. Vom reusi sa gasim o cale de mijloc care sa nu dauneze negativ succesului ce ni l-am propus in ceea ce priveste firma dvs.

In cazul in care in urma cautarilor efectuate de dvs. nu ati reusit sa gasiti ceea ce va doriti va rugam sa ne contactati prin cele 3 metode de contact puse la dispozitie: mail, live chat sau tichet. Un operator LOKA Agency va prelua cazul d-voastra. In cazul in care chiar nu avem o varianta de design pe masura dorintelor dvs., nu este nici o problema. In cel mai scurt timp vom reveni cu variante de design in conformitate cu cerintele expuse. Dar daca nici acele variante nu va multumesc va propunem sa apelati la serviciul nostru de Custom Work sau daca doriti sa va creati singur website-ul va oferim LOKA Fusion.

Nu. Oferim hosting doar site-urilor din reteaua LOKA SHOP si site-urilor create de noi. Calitatea serviciilor noastre de gazduire web este garantata prin faptul ca avem control total asupra actiunilor ce se desfasoara pe serverele noastre astfel evitand crearea unor bug-uri in sistem sau practicarea SPAM-ului.

Lucram in colaborare cu cei mai buni pe zona de gazduire web pentru ca ne dorim sa oferim servicii a caror calitate o putem garanta ca fiind una superioara. Avem servere in 2 locatii: Romania si SUA. Oferim asistenta tehnica non-stop pe mail, tichet sau live chat.
Site-urile din reteaua LOKA sunt supervizate non-stop.

Un magazin online foloseste un numar mare de functii ce sunt puse in „miscare” la orice actiune a unui vizitator. De aceea, pentru a functiona la parametri normali, un pachet de gazduire pentru un magazin online trebuie sa aiba o configuratie mult mai buna fata de un pachet de gazduire pentru un simplu site de prezentare.
In aceasta idee am realizat 2 pachete de hosting special create, optimizate pentru un magazin online. Insa pentru magazinele online la inceput, pentru magazinele online ce nu au un numar mare de produse sau pentru magazinele online ce nu au in plan vanzari alerte recomandam folosirea pachetului de hosting Corporate.
Asadar cele doua pachete de gazduire destinate magazinelor online sunt: Shop Basic si Shop Extreme.
Pentru un magazin ce foloseste la capacitate maxima toate functiile ce le are recomandam ca pentru o rapiditate in procesare sa alegeti Shop Extreme.

Va punem la dispozitie 3 pachete de gazduire website. Pachetul de gazduire se comanda la comun cu varianta de design care este pe placul dvs. Cele 3 pachete sunt realizate astfel:
a. pentru un website nou, un website de prezentare sau un website care nu este destinat traficului intens sau operatiunilor avansate ce ar necesita o putere mai mare de procesare din partea sistemelor noastre(servere) am creat pachetul Basic;
b. pentru un website cu un volum mare de trafic si aici putem include un site pentru o pizzerie, club sau un website de informare ce este accesat frecvent de un numar mare de persoane, am creat pachetul Advanced.
c. pentru un website ce are un numar mare de vizitatori si/sau proceseaza un volum mare de date va recomandam pachetul Corporate. Un numar mare de adrese de mail si un volum mare de intrari si iesiri mesaje de tip mail necesita un pachet de hosting pe masura. Acesta este pachetul ce vi-l recomandam.

Daca nu ati reusit sa navigati prin paginile site-ului nostru pentru a afla ce este de fapt LOKA Fusion va rugam sa va indreptati atentia catre LOKA Fusion.
Asadar in cateva cuvinte, LOKA Fusion nu este un serviciu custom, nu face parte din LOKA Shop ci este programul bazat pe WordPress creat si implementat de noi. Cu LOKA Fusion poti face orice fel de site fara sa ai nevoie de cunostiinte in programare folosindu-te de documentatia si optiunile de editare puse la dispozitie.
LOKA Fusion va permite sa transformati website-ul in orice doriti: magazin online, site de imobiliare, restaurant online, agentie de turism, forum etc. Nu exista limite.

Imediat ce clientul a platit serviciile alese(site de prezentare sau magazin online, hosting si domeniu) se va incepe crearea site-ului. Va primi un link unde va putea urmari actiunile de realizare a site-ului. Perioada aproximativa de realizare a site-ului este de 4 zile.
Pentru finalizare, clientul poate alege sau nu sa ne furnizeze textele si imaginile pentru inlocuirea celor puse in demo. Odata finalizata realizarea site-ului, clientul va primi un link si datele de autentificare la panoul de control al site-ului.
La cerere se vor crea adresele de mail(numarul lor este limitat in functie de pachetul de hosting ales).

Pachetul de hosting pe LOKA SHOP il alegeti impreuna cu design-ul dorit. Pachetele sunt create special pentru fiecare nivel de trafic al site-ului dvs. Fiecare pachet de hosting este explicat la HOSTING. Am creat aceasta posibilitate cu scopul de a oferi pachete cat mai ieftine pentru site-uri ce nu sunt create pentru un trafic ridicat fiind site-uri de prezentare.

Comanda unui magazin online de pe LOKA SHOP este foarte simpla si se face in 3 pasi: mai intai cautati un domeniu .ro liber iar dupa ce l-ati gasit il adaugati in cosul de cumparaturi, apoi mergeti la categoria dorita de la SHOP de unde alegeti un design pe placul dvs. impreuna cu pachetul de hosting pentru magazinul online ce doriti sa il detineti. Ultimul pas, pasul 3, este plata produselor din cosul dvs. Aceasta poate fi facuta prin transfer bancar sau cu PayPal.

Comanda unui site de prezentare de pe LOKA SHOP este foarte simpla si se face in 3 pasi: mai intai cautati un domeniu .ro liber iar dupa ce l-ati gasit il adaugati in cosul de cumparaturi, apoi mergeti la categoria dorita de la SHOP de unde alegeti un design pe placul dvs. impreuna cu pachetul de hosting. Ultimul pas, pasul 3, este plata produselor din cosul dvs. Aceasta poate fi facuta prin transfer bancar sau cu PayPal.

LOKA SHOP este un concept nou in tara noastra, pana in acest moment. Ideea ce sta la baza acestuia este detinerea unui website complet fara costuri ascunse si lipsa asistentei tehnice. LOKA SHOP permite folosirea unui website prin plata unui abonament anual. Prin WEBSITE se intelege: domeniu, hosting, design.
De ce LOKA SHOP si nu Custom Work?
Pentru ca prin plata unui abonament anual LOKA SHOP va asigura update permanent site-ului administrat astfel incat site-ul dvs. va fi intotdeauna in pas cu tehnologia. Dar acesta este doar un plus din multele ce vi le oferim. Pentru mai multe va recomandam sa consultati unul dintre agentii nostri prin suportul online pus la dispozitie.