Diferenta dintre serviciile noastre si restul este facuta de alegerea corecta a solutiilor care vor sta la baza succesului afacerii tale. Mai jos veti gasi cateva dintre cele oferite de noi.

Promovare Social Media, Facebook

Facebook

Ne place sa socializam cu clientii nostri. Ne poti lasa sa facem asta si in locul tau. Promovarea pe Facebook nu mai este ceva extra, ba mai mult de atat, prezenta pe Facebook a devenit vitala. Echipa noastra se va ocupa de imaginea dvs. pe Facebook. Campaniile de promovare pot fi diverse in functie de bugetul pus la dispozitie: Facebook Ads, Facebook Groups, Facebook Pages, Facebook Fans etc. Echipa noastra grafica va realiza intreg pachetul de imagini necesar pentru o promovare reusita.

YouTube

La fel ca si Facebook, YouTube nu trebuie lasat la urma. YouTube a devenit o platforma de promovare gratuita si trebuie exploatata la maxim. Agentia noastra, LOKA Agency va integra o campanie de video marketing pentru afacerea dvs. in conformitate cu standardele de creatie. Nu este de ajuns prezenta, ea trebuind sa fie de rezonanta.
In aceasta perioada utilizatorii de internet nu mai prefera sa citeasca, vor doar sa se relaxeze vizionand explicatia video a celor ce ar fi trebuit scrise.
Noi punem punct textului si il transformam in material video interactiv. In acest scop folosim soft-uri cu ajutorul carora se fac marile filme de la Hollywood.

De ce suntem cei mai buni?

Orice afacere, fie ea offline, are nevoie de un website de prezentare. Suntem cei mai buni in dezvoltarea website-urilor de prezentare.
Magazinul online reprezinta platforma digitala unde iti poti promova si vinde produsele. Niste avantaje ale magazinului online: lipsa unui spatiu comercial stradal,expunere internationala – cumparatori din toate colturile lumii, fidelizarea clientilor (newsletter),stocuri minime, disponibilitatea 24/7 .
Putem spune ca promovarea online incepe inca de dinainte de a detine numele domeniului . In functie de specificul afacerii se face un audit pentru alegerea unui domeniu pentru stabilirea cuvintelor cheie care vor sta la baza unei promovorari optime. Promovarea poate continua cu realizarea unei pagini dedicate pe retelele de socializare – Facebook, Google Plus, Pinterest, Youtube etc. si terminand cu promovarea prin intermediul serviciului Google Adwords.
Nu exista limite in ceea ce se poate realiza cand vorbim despre grafica respectand in acelasi timp principiile de creatie. Fie ca aveti nevoie de un catalog pentru produsele dumneavoastra sau un logo, va oferim cele mai bune solutii.
O noua tendinta in promovarea unei imaginii de calitate in mediul online este promovarea prin intermediul unui spot video publicitar. Pe langa transmiterea unui mesaj comercial catre clienti, puteti sa ma va promovati printre partenerii existenti ( ex. : inlocuirea clasicei felicitari transmisa de sarbatori cu un spot video dedicat ocaziei).
36% din totalul romanilor abonati la internet folosesc smartphone-ul pentru a naviga pe multitudinea de site-uri care au aplicatie special creata pentru Andoid, Windows Phone sau IOS.

Este cea mai folosita metoda de promovare a ofertelor de produs de catre magazinele online. Agentia noastra va folosi pentru astfel de campanii toate resursele de care dispune pentru a reusi sa garanteze succesul iar dintre acestea fac parte: design, research, programare, css, html, servere etc.
La final, un raport complet va va dovedi capabilitatea serviciilor contractate.
Nu poti realiza o campanie de promovare prin email reusita daca nu parcurgi toate etapele cu brio. Fiecare pas depinde de un altul: un design reusit si preturi fara cusur nu pot acoperi lipsa unui software pentru a asigura intrarea mailurilor in inbox-urile celor catre care trimiti.

Intra in randul clientilor multumiti!

CERE OFERTA

Promovare prin SMS

Promovarea prin SMS reuseste sa depaseasca cu brio capacitatea de promovare a unui newsletter, a campaniilor de promovare prin Facebook Ads sau Google Adwords si este cu mult mai ieftina.
Intr-o perioada in care exista peste 275 de milioane de utilizatori si din care peste 160 de milioane utilizeaza serviciul de SMS, serviciul de promovare prin SMS reprezinta singurul mijloc de a relationa direct cu potentialii clienti.
Exemplu: gandeste-te la o oferta de pizza + bere. Contacteaza LOKA Agency pentru a trimite aceasta oferta cu cel mult o ora inainte de inceperea unui meci de fotbal important.

Contacteaza-ne

LOKA este un serviciu incredibil


Ne place sa lucram in stransa colaborare cu clientii nostri, sa-i ascultam, sa venim cu propuneri astfel incat sa respectam standardele si trendurie de creatie, imagine, marketing si comunicare.
Contacteaza-ne