Stim cu totii ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. In mod surprinzator, majoritatea proprietarilor de website-uri cu care ne intalnim nu aplica aceasta, daca o putem numi regula, pentru a imbunatati calitatea website-urilor.
In multe dintre cazuri imaginea nu doar valoreaza 1000 de cuvinte ci mult mai mult de atat, acesta stabileste o stare de spirit oferind emotie, livreaza un mesaj, comunica.
Exista o gama variata de elemente vizuale cu care se poate lucra: poze, video, ilustratii, diagrame, infografica. Toate acestea la un loc vor face in asa fel incat povestea afacerii tale sa prinda viata.

Imagini senzationale

Avem tot timpul la noi telefoane cu camere foto senzationale dar le tinem ascunse. Niciodata nu le folosim pentru a face poze, sa ne luptam pentru a prinde o poza interesanta pentru ca mai tarziu sa o folosim in prezentarea afacerii noastre sau pe website. Pierdem material gratuit din comoditate sau, daca imi permiti, din lene.
Daca nu esti un fotograf profesionist ai la dispozitie sute de website-uri de unde poti achizitiona imagini la preturi decente.

Video-ul este noul trend

Video-ul devine rapid un instrument must-have in comunicare pentru marketing de toate tipurile. Din nou solutia poate fi la fel de aproape ca telefonul tau mobil. Este usor sa inregistrezi ca mai apoi folosind baza ta de date unde sunt si alte cadre inregistrate de tine sa realizezi un spot video pentru afacerea ta. Nu vei reusi sa realizezi un spot video profesionist insa incercarea este un pariu sigur cu succesul.
Nu-ti fie frica sa experimentezi.

Grafice si diagrame

Cine vrea sa vada grafice si diagrame?
Ei bine, se pare ca o multime de oameni iubesc informatiile prezentate intr-un format vizual.
Se poate lucra in acest mod indiferent de cine sunt clientii tai.
Prezentarea produsului tau intr-un mod diferit/new te va diferentia de concurenta.
Grafica simpla dar intuitiva te va ajuta sa comunici intr-un stil concentrat, vizual, care poate avea un impact mult mai mare.
Ridica nivelul marketing-ului tau utilizand mai multe si mai bune imagini. utiizand video si diferite grafice.