Folosesti video pentru a-ti promova afacerea? Daca nu mai jos vei descoperi cateva statistici ce iti vor capta atentia.

Marketerii au inregistrat o crestere de 80% a conversie atunci cand au folosit video pe landing page-uri. Sunt cu 64% mai multe sanse de a cumpara un produs atunci cand un consumator vizioneaza un video related.

Industria a evoluat foarte mult in ultimii ani in ceea ce priveste partea video, ceea ce face un mediu de marketing viabil si extrem de atractiv. Costul crearii de continut video de calitate a scazut oferind accesul companiilor de toate dimensiunile. Pentru un spot video final, pe LOKA SHOP, vei investi in jur de 300 euro.

In urmatoarele randuri va voi prezenta cateva elemente de baza.

Incepe cu povestea ta
Chiar daca crearea unui spot video se poate face in mod rezonabil din punct de vedere al costurilor este inca extrem de important sa avem o poveste clara, convingatoare sau un mesaj.
Noi, cei de la LOKA, nu suntem urmatorii Spielberg sau Tarantino dar facem publicul sa inteleaga modul in care afacerea ta abordeaza problema clientului final dar si modul in care spotul comunica legatura intre provocare si client.
Mai scurt este mult mai bine, nimeni nu vrea sa se uite la o reclama video incoerenta, lunga. Trebuie sa se adreseze in mod direct nevoilor consumatorului sau zonei de interes oferind solutia.

Nu te complica
Simplu este intotdeauna mai bine. Tinand cont de punctul de mai sus, mesajul este cel mai important.
Puncteaza problema/solutia in cel mai direct mod posibil si sunt sanse de a avea un spot eficient.

Foloseste telefonul
Exista o multime de articole si resurse online despre cum sa faci un video bun. Pentru amatorii care doresc sa mearga mai adanc exista o multime de informatii, dar pentru cei care pur si simplu sunt in cautarea de a obtine cateva indicii acest tip de resursa poate fi utila.

Luminile si sunetul sunt incredibil de importante
Una dintre cela mai importante elemente in crearea unui video, elemente de baza, sunt luminile si sunetul. Daca fundalul audio nu este perfect, poate ruina produsul final.
Nu folosi cadre prea iluminate sau intunecate si asigura-ti un sunet de calitate.

Este usor sa fi atras de complexitate pe masura ce exploatezi spatiul video dar acesta nu are nevoie sa fie complicat deloc.
Asadar pentru a avea un spot de succes ai nevoie de materiale video, de sunete, de o coloana sonora, de voce, de o echipa pentru a edita transformand toate acestea intr-un spot video.